14 Haziran 2013 Cuma

Yarı Final İçin Son düzlüğe geçildi.


2.Grupta Taşlar yerine oturmaya başladı.
Çeyrek Final Grupları bir birinden ilğinç ve sert mücadelelere sahne oldu.İlk Hafta İl Milli Eğitim Devlet tiyatrolarını 5-1 rahat skor ile geçmesine rağmen bu hafta C.T.E yenilerek şanşını son haftaya taşıdı.

Devlet Tiyatroları ilk maçında hiç beklemedileri farklı bir yenilginin ardından.Bu hafta E.G.M yenerek az olan şansını son haftaya taşımaya başardı.

E.G.M Turnuvanın Favorisi gösterili yordu.Çeyrek final gruplarında iki maçıda yenilerek.Turnuvada şansını mucizelere bıraktı.

C.T.E Belki de bu senenin süpriz takımı olarak dikkatleri üzerine çeken C.T.E Emniyet G.M. Maçındaki mucize dönüşü ve İl Milli Eğitim Müd. 2-1 Yenerek Yarı Finali Garantileyen ilk takım oldu.


1.Grup da düğüm son hafta oynanacak maçlar ile çözümlenecek.

Ankara Büyük Şehir Belediyesi ilk maçında Ulatırma Bakanlığına iki sıfır geriye düşmesine rağmen 2-2 lik skor ile ayrılarak ümitlendi.2.Haftada GHSİM i bir sıfır yenerek 1.Grupta Yarı Finalin en büyük adayı oldu.

Ulaştırma Bakanlığı İlk Hafta A.B.B Beraberliği üzilen Ulaştırma Futbolcuları EÜAŞ ı Muhteşem bir skor ile (4-1) yenerek son haftaya umudunu taşıdı ve yarı final yolunda dev bir adım attı.

GHİSİM Geçen Senenin Şampiyon takımı bu sene çeyrek final grupların da ağır darbeler aldı.İlk Maçını EÜAŞ ile berabere kalan Ghisim 2.Hafta da Ankara B.Bel. yenilerek grup tan çıkma şansını zora soktu.

EÜAŞ Çeyrek Final gruplarını GHİSİM beraberliği ile başladı ardından Ulaştırma Bak. Farklı yenilerek Umudunu son haftaki Ankara B.Bel. Maçına taşıdı.

4 yorum :

  1. ŞİMDİ TAMAM YAZI GÜZEL OLMUŞ İYİ BİLGİLENDİRDİNİZ ONADA TAMAM AMA ORDA 1. GRUP TURNUVANIN EN İYİ TAKIMLARININ OLDUĞU GRUP DİYE YAZMIŞINIZ BENCE YAKISMAMIŞ BİRİNCİSİ BURDAKİ 8 TAKIMDA ZORLU MAÇLAR ATLATARAK BURALARA ULAŞMIŞ BİR GRUBA EN İYİ TAKIMLAR DEYİP DİĞER TAKIMLARA KARŞI SANKI BIRAZ AYIP OLMUŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SANIRIM SAYFAYI DÜZENLEYENDE 1. GRUBUN Bİ ÜYESİ,YOKSA BÖYLE Bİ TESPİTTE BULUNMAZDI.

      Sil
    2. Arkdaşlar Gerekli düzeltmeyi yapdım.Kusurlarımız ola bilir kusura bakmayın.

      Sil
  2. ahmet güven eline koluna sağlık harbiden güzel olmuş. sende biraz da spor spikerliği ya da spor yorumculuğu olduğunu düşünüyorum :) bu arada takımımızın Allah yardımcısı olsun.. yolu açık olsun inşallah (şahin)

    YanıtlaSil