30 Nisan 2013 Salı

Duyuru! 2.Kademe Fikstür Çekimi 08.05.2013 Çarşamba Günü 16:00'da




2013 YILI SPOR TOTO KAMU FUTBOL TURNUVASI
YÜRÜTME KOMİTESİ TOPLANTI TUTANAĞI -3-
           

Spor Toto Kamu Futbol Turnuvası Yürütme Komitesi, 30.04.2013 Pazartesi günü saat 12:00 ’da toplanarak aşağıdaki kararları almıştır;


  1. Birinci kademe sonrası gruplarında ilk üç sırayı alan kurum takımlarımızın temsilcilerinin katılacağı ikinci kademe fikstür çekimi 08.05.2013 Çarşamba günü saat 16:00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yemekhane salonunda yapılacaktır.

  1. Birinci kademe sonrası gruplarında ilk üç sırayı alarak ikinci kademeye çıkan 39 takıma ek olarak fair play sıralamasında ilk sırada yer alan kurumda (en centilmen takım) 40. takım olarak ikinci kademeye çıkacaktır.

  1. İkinci kademe grup sayısı ve müsabaka programı fikstür çekiminde açıklanacaktır.

4 yorum :

  1. maçları takip ettiğim kadarıyla emniyetin devlet tiyatroları maçını izledim emniyet takımı müthiş top oynuyor.Çok hızlı atağa çıkıyorlar özellikle defanslarında sarkık libero tarzı oynayan 16 numaralı serdar diye bir arkadaş var defansı çok iyi toparlıyor ve orta sahaya kadar çıkartıp aradaki alanı daraltıp orta saha ile defans arasında çok iyi bir uyum kurduruyor.iki favori gözüken takım arasındaki maçta emniyetin bariz üstünüğü göze çarptı, devlet tiyatroları pozisyon bulmakta zorlandı,emniyet takımı pas yüzdesi ve teknik kapasitesi çok yüksek bir takım her sene bu takımı takip ediyorum yarı finalde şansız bir şekilde eleniyorlar.Geçen sene 2012 turnuvasında yenilmeden elendiler bu takım seyir zevki veren bir takım, bu yorumu okuyan arkadaşları özellikle emniyet takımının maçını izlemeye davet ediyorum.Benim final yolunda en büyük favorim.Mustafa Hoca

    YanıtlaSil
  2. evet kardeş aynı maçı ben de izledim. Bu takım idmanlı ve hazır gözüküyor.Defansı, orta sahası ve forveti tam bir uyum içinde.Orta sahada cemil ve coşkun, defansta arkadaşın belirttiği gibi serdar takım içinde ön plana çıkıyorlar.Engin KOÇ.

    YanıtlaSil
  3. finali emniyet ve gençlik spor oynar.Emniyet favori gözüküyor.Emniyet takımında fırat,serdar,samet, çoşkun ve cemil dikkat edilmesi gereken isimler.özellikle fırat ve serdar maçlarını takip ediyorum.hava toplarında çok iyiler rakip ceza sahasında her topa ya vuruyorlar ya da indiriyorlar.emniyet takımı çok hızlı oynuyor, kondisyonları çok iyi kupa emniyet takımına çok yakın gözüküyor.Sezai KARA.

    YanıtlaSil
  4. fair play den hangi takım bir üst tura çıkacak acaba!!!

    YanıtlaSil