21 Mayıs 2013 Salı

2.Kademe 2.Hafta Sonucunda Gruptan çıkmayı garantileyen takımlar




2013 Yılı Kamu Futbol Turnuvası bütün hızı ile devam ediyor.2. Kademe 2.Hafta maçları sonucunda Emniyet G.M,H.Ü Beytepe Kampüsü,Ankara GHSİM,İL Milli Eğitim Müd.,PTT,Vergi Dairesi,CTE,Ankara B.Bel. ve Ulaştırma Bakanlığı bir üst tura yükselmeyi garantiledi.Gereiye kalan 10 takım Son Hafta oynan maçların sonunda belli olacak.
3.tur Maçları ile ilgili biraz bilgi verelim.
2.Kademe Maçlarından çıkan 20 takım 6 Grup a ayrılacak ilk iki grup 4 erli takımlar  diğer dört grup 3 erli takımlar şeklinde olacak ve grup unda ilk sırayı alan takımlar bir üst tura çıkacaklar.

5 yorum :

  1. Hocam 3.tur fikstüründe bir yanlışlık var galiba...eğer sizin yazdığınız gibiyse 6*2=12 takım elemelere kalıyor..bu şekilde olmaz ama..en az 16 takım veya 8 takım kalması lazım...16,8,4,2.. sizin verdiğiniz fikstürde 12,6,3 olur..3 takım final oynarmı sizce?

    YanıtlaSil
  2. Hocam afedersin,ben yanlılş okumuşum..grubunda,ilk iki sırayı alan takımlar diye okumusum ben...özür dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 Takım Final Oynamaz tabi :) Turnuva Yürütme kurulu şöyle düşünüyo 3.Kademe Maçlarında 6 Gruptan Grup Liderleri çıkacak.6 Takım Yapar 2 gruba ayrılacak 3 erli ve grup birincileri Final oynayacak.Grup ikincileri 3 üncülük 4 ünclük maçı oynuyacak.

      Sil
  3. bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim...peki final ve 3.4 lük maçı 19 Mayıs stadındamı oynanacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Final Maçı ile ile 3-4 Maçı Büyük bir İhtimalle 19 Mayıs stadında olacak.

      Sil