10 Nisan 2013 Çarşamba

KAMU FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI


Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kamu Futbol Turnuvası 77 kamu takımının katılımı ile başladı. 19 Mayıs Dış Sahalar’da Ankara futbolunun veretan ünlülerinden ve spor adamlarından oluşan şöhretler karmasının gösteri maçı yaptı.

Spora ilgiyi arttırmak, kitlelere yaymak için bu yıl ikincisi yapılan ve geleneksel hale dönüştürülmesi düşünülen Kamu Futbol Turnuvası’nın açılış vuruşunu Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan yaptı. Şöhretler karşılaşmasında PTT Genel Müdürü ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Turan, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Güreş Federasyonu Üyesi Ercan Yıldız, 19 Mayıs Stadı Tesisi Amiri Muzaffer Gültekin, Ampute Milli Takım Oyuncusu ve Gol Kralı Barış Telli, Gençlerbirliği yöneticisi Sinan Gürsoy, Eski A Milli Takım Kaleci Antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, Eski Gençlerbirliği oyuncusu İlker Dalçiçek, Bursaspor eski kalecisi Şenol Karagül yer aldı.
Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Ankara’nın en büyük organizasyonlarından bir haline gelen Kamu Futbol Turnuvası’na federasyon olarak her türlü desteği verdiklerini söyleyerek, “Geçen yılda federasyon olarak hem katılım hem de manevi olarak turnuvaya her türlü desteği verdik. Kamu kurum ve kuruluşlar arasında bu organizasyon dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Geçen yılda sporun şiddetle bağdaşmadığını kanıtlayan bu turnuva, Ankara için her kesime örnek oldu.” dedi.
Şöhretler karmasında, Süleyman Mersin, Ahmet Bilir, Alpaslan Sağlam, Hakan Karaduman, Zeki Coşkun, İbrahim, Karabıyık, İsmail Baykan, Selçuk Öztürk, Murat Kandazoğlu, Ali Nazlı, Erol Demirhan, Semih Türkkan, Deniz Çetiner, Aydın Başer, Şenol Karagül, Barış Telli, İlker Dalçiçek, Mehmet Kulaksızoğlu, Ercan Yıldız, Osman Tural, Muzaffer Gültekin, Sinan Gürsoy, Engin Çelek yer aldı.   

1 yorum :

  1. Ank. Vergi Dai. Bşk. ile Ankara BŞB. final oynar. iki takımda çok iyi.

    YanıtlaSil